RING OSS - 0300- 69 84 45

Mäklare Kungsbacka

RING OSS - 0300- 69 84 45

Mäklare

Vi är din lokala mäklare som kan Kungsbacka utan och innan!

Att sälja bostad är ett spännande projekt! Med våra mäklare i Kungsbacka blir det dessutom en trygg och smidig affär, då vi hjäper dig göra ett gott planeringsarbete som skapar grunden för en lyckad försäljning. Våra engagerade och kunniga mäklare i Kungsbacka finns med dig från värdering till påskrivet kontrakt! Vi skräddarsyr dessutom en plan som passar just dina förutsättningar och önskemål.

Är du redo för att börja sälja din bostad i Kungsbacka? Ta kontakt med våra mäklare i Kungsbacka för en kostnadsfri värdering så tar vi det därifrån!

Vår försäljningsprocess

Våra mäklare i Kungsbacka jobbar med varje enskild kund utifrån dennes specifika boendesituation och förutsättningar. Det vill säga att våra mäklare i Kungsbacka utformar varje försäljning specifikt utifrån boendets form, önskemål, ekonomiska villkor samt fastighetens skick. På detta sätt jobbar vi flexibelt och smart för att få ut den bästa bostadsaffären för alla kunder som önskar sälja med våra mäklare i Kungsbacka. Genom att börja med att göra en kostnadsfri värdering så får du som kund redan tidigt i försäljningsprocessen en uppfattning om priset på din bostad.

Vår process är enkel och skräddarsydd för att tillmötesgå dina krav och ditt bostads förutsättningar: 

1. Vi börjar alltid med en kostnadsfri värdering där en av våra mäklare i Kungsbacka kommer på besök hos dig och tillsammans går igenom din bostad. Vi tittar på vad som gör just din bostad unik. Hur ser omgivningen ut? Är det något speciellt med planlösningen som kan påverka prissättningen? Detta är också tillfället då du kan ställa frågor till oss inför försäljningsprocessen. Redan här får du en uppskattning om vilket pris du kan förvänta dig.

2. När du bestämt dig för att gå vidare med försäljningen av din bostad utformar vi en säljplan som är just specifik för din boendesituation. Här går vi igenom frågor som förväntningar på betalning, potentiella målgrupper och köpare samt timingen för försäljningen. Vi kollar även om det finns fel och reparationer som behöver åtgärdas i bostaden innan den läggs ut för försäljning. Vi värdesätter nämligen kvalitet och trygghet för alla våra bostadsaffärer, oavsett om du vill sälja eller köpa hem med våra mäklare i Kungsbacka!