RING OSS - 0300- 69 84 45

Mäklare Kungsbacka

RING OSS - 0300- 69 84 45

Om Oss

Vi förmedlar bostäder och fastigheter i Kungsbacka med omnejd.

Letar du efter en mäklare som kan Kungsbacka utan och innan? Då har du hamnat rätt! M2 din mäklare AB är en engagerade mäklare i Kungsbacka som är specialiserad på den lokala fastighetsmarknaden och förmedling av villor, gårdar och bostäder. Kontakta oss när du behöver en engagerad och kunnig mäklare i Kungsbacka!

Vi är din lokala mäklare i Kungsbacka

Vi är en lokal och privatägd mäklare i Kungsbacka som är specialiserad på fastighetsmarknaden i Göteborg med omnejd. När vi slog upp portarna 2002 hade vi som målsättning att bli Göteborgs bästa mäklare. 19 år senare kan vi med stolthet säga att vi har lyckats uppnå vårt mål då vi är verksamma i stora delar av Västra Götaland och Halland. 

Vi som jobbar på mäklarbyrån är Ulla Andersson, även utbildad skogs-och jordbruksmäklare och har varit verksam i branschen i 30 år, och Elin-Marie Söderlund, som har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2008. 

Skräddarsydda lösningar

Våra mäklare i Kungsbacka jobbar väldigt specifikt med varje enskilt kund och affär. Istället för att ha färdiga paket fokuserar vi på och önskar tillmötesgå varje kunds krav, önskningar och förväntningar. Detta sättet att jobba på har visat sig vara väldigt uppskattat hos både säljare och köpare. Våra mäklare i Kungsbacka är medlemmar i Mäklarsamfundet som är branschorganisationen för fastighetsmäklare. Genom medlemskap i branschorganisationen säkrar våra mäklare i Kungsbacka både en kvalitativ och trygg affär för våra kunder. I tillägg arbetar vi ständigt med att förbättra våra kunskaper och vidareutveckla vår kompetens för att bli ännu bättre för våra kunder och samarbetspartners. 

Därför borde ni anlita oss som din mäklare i Kungsbacka

1. VI KAN GÖTEBORG MED OMNEJD

Våra mäklare kan Kungsbacka utan och innan då vi är enbart fokuserade på den lokala fastighetsmarknaden.

2. VI ÄR INNOVATIVA

Vi jobbar ständigt med att förnya vår marknadsföring och visa fram våra produkter och tjänster på bästa sätt.

3. DU VILL HA DET EXTRA

Alla våra produkter och tjänster är skräddarsydda för att möta kundens krav, önskningar och förväntningar på bostaden och bostadsaffären. Våra mäklare i Kungsbacka gör med andra ord smarta bostadsaffärer!

4. VI STÅR FÖR KVALITET OCH TRYGGHET

Våra mäklare i Kungsbacka är mycket engagerade, pålästa och har en gedigen utbildning och erfarenhet. Samtidigt jobbar vi hela tiden med att utveckla vår kompetens och på det sättet förbättra våra bostadsaffärer.

Skall du sälja fastighet i Kungsbacka och vill komma i kontakt med en av våra kunniga mäklare i Kungsbacka? Kontakta oss genom att ringa eller skicka mail så återkommer vi snarast!

Alla våra mäklare i Kungsbacka är medlemmar av Mäklarsamfundet.