RING OSS - 0300- 69 84 45

Mäklare Kungsbacka

RING OSS - 0300- 69 84 45

Villa

Charmig villa och lantgård.

När du bestämt dig för att sälja din villa i Kungsbacka är det mycket att hålla koll på. Våra mäklare i Kungsbacka guider dig steg för steg i försäljningsprocessen samtidigt som vi utformar och skräddarsyr en säljplan anpassad till just dina krav, förväntningar på pris och fastighetens läge och förutsättningar. Husets värde avgörs nämligen av många faktorer och ett bra utfört förarbete lägger grunden för en lyckad försäljning. 

Kontakta våra mäklare i Kungsbacka för en kostnadsfri värdering av din villa!

Mäklare i Kungsbacka kan värdet av din villa

Värdering av hus och villor skiljer sig enormt från att värdera bostadsrätter och lägenheter. En villa har oftast en tomt eller en stor terass som ingår i själva värderingen. En utsida med staket, garageuppfart och baksida är faktorer som måste tas i beaktning och som kan avgöra priset avsevärt. Om villan har en källare med vattenläckage kan detta däremot sänka priset rejält. Av alla fastigheter vi har förmedlat genom åren är villor något våra mäklare i Kungsbacka blivit lite av experter på. Våra mäklare i Kungsbacka vet vad som kan påverka priset och vad de baserar sin värdering på när de går genom huset med ägaren för att fastställa fastighetens skick, tillstånd och karaktär. 

Därför är vi det smarta valet

Hur ser marknaden ut? Är det rätt timing att sälja villa i Kungsbacka? Är det något som bör renoveras innan jag säljer? Vilket slutpris kan jag förvänta av en försäljning? Frågorna är många när man bestämt sig för att sälja sin villa och i synnerhet om det gått många år sedan man köpt den! Därför finns våra mäklare i Kungsbacka med gedigen kunskap och erfarenhet inom branschen för att ge råd, värdera och utforma en säljplan anpassad just din bostad.

Målsättningen för våra mäklare i Kungsbacka är att genom kunskap, tillgänglighet och personlig kontakt skapa trygghet och bygga långsiktiga relationer. Vi uppskattar vårt sociala arbete där vi får chansen att lotsa våra kunder genom trygga och säkra affärer. Vi har varit aktiva i Kungsbacka under många år och vår lokalkännedom är stor. Vi ser det som ett privilegium att få förtroendet att förmedla någons bostad- i många fall är det den största affär man gör i sitt liv och det ska man ta på stort allvar. Varje affär är unik i sig och det viktigt med både stort engagemang samt skicklighet från oss som mäklare i Kungsbacka. 

Startklar

Vi erbjuder också Startklar för dig som vill sälja din villa men av någon anledning behöver vänta med försäljningen. Det innebär att vi förbereder allt inför försäljningen och lägger ut den till försäljning så fort du står redo!

Funderar du på att sälja din villa? Vill du veta mer om hur en försäljning går till? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka för rådgivning eller för att boka tid för en kostnadsfri värdering av din villa!

Veranda som ingår i en charmig villa på landet.